Wednesday, March 2, 2011

Aiseyman ...=.=" (2.0)

ok sambung japp....then we that means i,airin,dini,shahira snap gambar...(since ad 4 je dpat straight A's)
i snap first tau...pastu bila mr.rizal snap giler hodoh...nk mampus gambar aq...dh take bebrapa kali pun mcm...
sial je...i tgk gmbr tue...tapi tu okey lagi...then bila mr.rizal kasi borang profile
dia suro kita isi tau...tgk ap soalan dia ekk....

Nama Penuh:Hon Joo Yee
Nama Tingkatan 3: Alamanda
Hobi: Menyanyi,Melayari Internet dan membaca novel (*hobi yg biasa haha)
Motto: "Perseverance is the key to every success" (ayat x boleh belah lagi haha)
Rahsia Kejayaan: (*nak je tulis:rahsia.... mana boleh bagitahu tapi...x baik plak...haha) nie la i aq jawab
beri fokus apabila dalam kelas atau tusyen.sentiasa befikiran positif dan jika tak tahu,banyakkan bertanya...jangan jadi seperti bak kata pepatah.."malu bertanya sesat jalan"

aseyman bapak malu klu dorg tahu rahsia i...dh la cikgu kata nk papar kt lcd screen masa
anugerah cermerlang nahas i x pasal2 hey =.="
tapi x per r....redo jer....
steady r....esok raptai...can't wait to like add sleep haha...
chows off
-joey-

Labels:

0 Comments:

Post a Comment



<< home ♥