Sunday, March 27, 2011

BEST HANGOUT EVA with Aaron Sunday :D

So let me tell everything from the start
Thursday lepas, Aaron ajak gie IOI Mall tgk movie on Saturday...via FB
fulamak bila dia ajak...RiRi dgn Vny ad kat sbelah I...suma kata i shud go...:D
suma dah kasi greenlite kat mamat nie so...of coz la pergi lagi pun...
i mmg nak giler meet dia haha..:D

(on D day)
pergh bangun je sakit kaki..yela merentas desa on yesterday...mmg la penat..
then get ready...on bus 10.30a.m (mmg x suka lambat)
Alrite,I sampai IOI Mall pukul 11a.m sumthing..
Aaron called kata dia ad kat rumah lg...WTF! r masa tue...
then tunggu2 la baca buku sambil menunggu je...yg best,I x duduk lgsung...

After 2 hours later dia smpi...pergh...dh kaki nk hmpir t'putus..
pakai high heel mak i okayh... so mmg la sakit..ingat nk sergah dia tapi x jadi r plak
1st impression:he is cute,handsome,tall and gosh he is awesome..

then,he kata ad mmber2 nk smpai so
tunggu la kt bowling...chit chat jap..(nasibla Aaron bkn pndiam)
then we go to GSC new wing...Aaron knalkan mmber2 dia...
I only kenal oso little bit of them...got nasrin, gensan, hafis ,amy &bnyk lg la..
[Mr.Nasrin is really cute but very flirty :P(x melayan cuz fokus kat org lain)]
haha terlalu bnyk smpai x ingat nama...
and then i & Aaron gie counter beli ticket untuk
Sucker Punch...nie yang funny tau...kitowg sesat :D
nak cari box no.4 mmg kitowg blur la...then Aaron buat bnda silly...
dia gie bkak pintu untuk pili bomba...HAHA what a laugh i had..
masuk je box no.4 we main duduk jer...
haha kitowg komen-menkomen movie to jer..
Aaron kata= starting2 tu x faham lgsung...Lama2 jer boleh faham
tpi samurai tu tak logik la pakai machine gun...zaman jepun tu curi mchine gun dri mana?
I said=begining mcm blur giler....samurai moden la tue...dh pndai pkai machine gun..
lelaki tue gentle bastard...babydoll tue x tau cmne dia dance gmpak sgt..ending AWESOME :)
During d movie..Aaron complain terlalu sejuk dlm theater tu...hmm dasar budak x cukup
lemak haha..i selimutkan dia dengan skaf i...(cuz i always have sisterly instinct)
cuz i takut dia kena hypothermia...ahaks :D

Lepas movie,so then hangout lagi kat bowling tue...snap2 picca..haha...
[met Mr.Hafis (he got cute eyes like an innocent boy..i love it =) ]

then gie MCD...mkn2 at d same time blanja Aaron mkn CheeseBurger
i kena beli sumthing utk myself jugak (sebab,i x breakfast huhu)
yang paling i nak awhh bila Aaron kata i'm d first girl yg blanja dia..
bila dia ckp mcm tue...terkenang zaman form 3 haha...
smbil tgk Aaron repair laptop Amy(his classmate),i mlyn la paopei i(my laptop)
I,Aaron & Amy refill coke 3 kali..haha (x reti malu)

then pkul 7 sumthing balik naik bus...Aaron tmankn i smpi bus balik (so gentleman)
bila Aaron say goodbye...hati mcm pilu jer...nak je turun bus lepak lagi dgn Aaron lagi

balik rumah dh sakit kaki...penat =.="
balik2 jer...dpt tau my family and adik angkt ade kat IOI jgak smlm..
nasib x terkantoi i dgn Aaron haha..
RiRi dgn family dia pun ad..tapi x terjumpa haha...
naseb...klu x pnjang berjela xplaination i haha...and
yea i told Aaron why i'm starstruck kat dia..
malu r jugak dia tnya balik kenapa dan bila?...haha..

haha...can't wait nak hangout dengan Aaron Sunday again
tu je la kowt...Enjoy my post :D

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment



<< home ♥