Thursday, March 10, 2011

kandasai!

nk crita ttg harini...
so smlm dh mcm pantat my blogger x leyh buat compose mode giler tu...
cm cbai jer lapsap punya blogger...
haha...so n crita la pasal arini i malas la nk post pasal semalam..hehe...
so harini kitorg mcm biasa jer...mita jadi pengawas percubaan...congratz buddy...
9/3 vee nee punya bday...happy birthday buddy haha...
n plus today i got 70 % 4 my add math fuhh lega beb...tau tak add math tu bukan senang nk skor..i dgr 2 of classate dpat 100%...shafikah hani & amirah huda..congratez to both....
sbnrnya senang jer dlm exam tapi i buat minor error melayang la markah...
dlm geng i "M" je yg fail lain suma pass r...dia dapat almost separuh mrkah
dari paper i..haha...n then i tgk adik i punya dia dapat 16% je bagi maths...giler kentang...
dia x tahu...i pun baru tahu jer...tapi 4Sn2,4Pa,4Pd,4Sas1..akn buat kereta api...haha..
sebab under cikgu rafahah(bkas guru maths i)..dia pun pernah buat bnda sama nie kt kitorg
kecuali RiRi..dia escape ngam2 jer..haha...dulu satu kelas kena...chu2 train..haha..
malu seyh..tapi ap nk heran dh pernah buat dh haha...siap dulu i kena baling pen plak sial je...haha laknat btul dowg cari pasal dgn i..haha..
tu je la kot i nk crita mls nk xpress lagi otak dh naik blur haha
rajin i post nnt chiowz...

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment



<< home ♥