Sunday, April 3, 2011

terlalu pressured :'(

this week what i can say its really confusing and tired..
the mood dalam sehari ke sehari rosak teruk gila...
i nak take a break...from suma nie...for just one day...
seriously i nak gie lake or pantai and scream out loud...
or buat yoga or gie spa...chill out my mind..
cuz i have to many pressure in my brains...
i have to face a lot of stuff seriously..debate,homework,tuition exam,emcee for 2 days
(fyi:no scripts or anything mmg wtf =.=") but wateva..and so many things to juggle...
even my feelings are not balanced...i'm like emotionally drained...and i'm really confused and tired...
yang setia m'dengar my problems suma my little bro..Capital A..i really syang him a lot..
sayang him till the maximum..tapi dia dah cop oleh RiRi..so malas r nak tackle dia..
tapi i tetap sayang dia..setiap kali dia gado jer mesti datang kat i..x de keja haha...
tapi dia mmg terbaek la..haha...
so capital S yang tue pun mcm idiot jea...:D
x nak r crita pasal dia...my feeling bagi dia still t'umbang ambing...mmg wathefak =.="
dah la nanti la i post lagi bye2


0 Comments:

Post a Comment



<< home ♥