Monday, May 23, 2011

Malam malam x de keja..-.-"



yeah hello peeps! malam2 nie nak post something cause x de keja plak..hihi..-.-"
tgk atas tue..ap i letak haha...yelah something silly..cause no work maa..haha...seriously..tonight..
i terkenang someone..(agak2 sape la tue)...ye someone la tue..nanti kalau i dah rajin sangat i bagithu u ok?...haha so hari ni ada orang post something yang agak sweet giler..swear if you x tahan so GTH !

awhhh...:') so sweet..terharu bhai bila dia hantar bnda cmnie kat i...tapi i kena reject mamat nie..sebab jumpa pun x..dah kena jadi gf..lol seriously..bnda nie dah pernah dilalui..so x nak kena lagi..sape mamat nie?rajin la korunk cari kat wall i sebab bnda nie masih ada lagi..haha...
bukan kejam pun..turn down mamat cmnie..i mean like c'mon...i'm not gonna get fooled...i been there done that...swear dia baik gila..tapi yang i nak orang tu tahu..yang..nak dapat i nie bukan senang...so to the fella..work hard to get me if you really want me.. okay thats all peeps...ad sejarah and pjk test....so aza2 fighting!

by Joey

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment



<< home ♥