Friday, August 26, 2011

Thank You :)




Kepada Nurul Hazwan & Haziq Farhan yang disayangi selalu.
Saya,Hon Joo Yee and sebagai pihak Rynn nak ucapkan thank you kat korang atas jasa budi korg stayback untuk ajar kita cm mana nak buat urusniaga akauns

Serta MORE CREDITS to Hazwan!
thnks for evolving my ugly blog now
tak pasti mcm mana k explain tapi i nak u editkan balik if can sbb ada problem sikit.
Tapi thank you bnyk2 kat korang sbb sanggup spend masa dgn aku dan Rin


THAT ALL :)

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment



<< home ♥