Saturday, October 29, 2011

Its a matter of time :)

Esok hangout yerr bukan date.
I love KL hee..last I've been there is bulan 6.
What makes me go there.. capital S..Sape dia?
Lets say aku pernah suka kat dia dulu.
Tapi dia tak suka saya.
Sekarang saya tak suka dia.
Saya tak suka kat sesape dah.
Saya hanya cinta diri saya. :)
Cukuplah saya dilukai. :')

 Saya rindu kat awak Capital S :'/

Kawan saya tnya Capital B mana nak letak? I say capital B kan ada GF?
Dia tak suka saya. -.-" Saya pun tak tahu cmne nak ckp.
Capital B sgt mengelirukan saya.
dah lah cinta nie bosan lah. kbye -.-"

0 Comments:

Post a Comment



<< home ♥