Tuesday, November 8, 2011

Genelynn Ferrum a.k.a Mellissa




Okay kali nie I nak feature someone special dalam hidup I selama 8 years..[caya tak 8 years] kira cam half of my life I kenal minachi nie. I known her masa primary school Tahun 3 lagi I kenal dia tu. Masa tu kan kita nakal selalu ada gaduh every year. Sure punya. Kita kutuk nie kita kutuk tu. People always said we are crazy right? And remember one time we gaduh 1 week tak cakap. Susah duh masa tu. I lonely sbb takde kawan kecuali u [jangan kembang ek mell]. And to Mel remember that we love to do ballroom dancing at the PERPUSTAKAAN masa we kecik2 that time. Awhhh memories :') We play swings, makan2, kira a lot kot the memories we had together. Then masa we standard 6 we terpaksa berpisah a bit.Shit giler time tu suck nak mampus. Tapi kira okay lah I dah berubah bnyak daripada yang innocent jadi liar sikit. Mel, ingat tak beg LABEL kita?



Funny right when we bought the same bag. [bak kata org we're soulmates.lah konon] People even call us LESBO. Then I'll be like whatever. And ada satu incident kan I baling botol kat you. Sorry tau lukakan you. You tahu je lah I nie susah sikit nak cakap sorry kalau I dah benggang. HAH ingat tak one time you puke at me. that time mcm org gila je.. dah lah u demam tapi don't puke at me lah -.-". and the time I demam masa form 2 dah lah exam. Remember I cried at the cantin sbb I dmam like kena sawan U call Sir Taufeeq and tell him that I'm sick :'). And then After Exam photo shoot at the toilet xD
haha tak de kerja.And the best moment when we saw each other first masa I pindah tu SMKPP. When we saw each other we hugged. :') Awhhhhh...damn. And thanks tau for all this memories I hope that we'll be BFF no matter what okay I love you like hell. Muahhhhhh!



Sincerely with tons of hearts and love,


0 Comments:

Post a Comment



<< home ♥